Alla inlägg under maj 2010

Av Sandra Röjdell - 22 maj 2010 05:57

Så hände det man bara har haft mardrömmar om, jag vaknade på morgonen av att Kevin låg och grätt och när jag ska ta han får jag resa mig för att jag inte ser honom. Gud han är borta, rotar runt lite bland täkena men ser honom inte! HAN LIGGER PÅ GOLVET, jag lovar att hjärtat satte sig i halsgroppen och jag blev skiiiiit rädd. Har jag sparkat ner honom på golvet. Som tur var så låg vårt sängöverkast precise där han hade trillat ner.. puh kunde andas ut. Tittar på honom så att allt är okej. Han snyftar lite förvirrande och fattar inte vad som har hänt och varför han fick ligga där alldeles ensam.  Så nu får han inte sova mer i vår säng merän om vi inte ska sova, så idag blev det upp klockan 5.30 för att kattjävlen står och river på dörren och Kevin då självklart inte kan somna om då jag annars brukar ta upp honom och ha han i sängen hos oss, Tror jag höll på att strypa katten och kasta ut han med huvudet först från balkongen!!! Någon som har några tips om hur jag får katten att sluta med att riva?


Iallafall blir det loppis på jägers idag, får se om man kan fynda något kul i så fall läggeer jag upp lite bilder sen. Vet inte vad jag ska leta efter men kanske lite kläder till Kevin iallafall kanske någon kul leksak?


Ha en trevlig lördag

Av Sandra Röjdell - 20 maj 2010 22:05

    


Vilket härlig dag.

Det blev trädgården hemma hos mamma och en kopp kaffe och bara sitta där och ha det skönt. närThomas kom och hämta oss körde vi och köpte en skötväska :D

  

MYS

Av Sandra Röjdell - 20 maj 2010 21:56

      

Av Sandra Röjdell - 17 maj 2010 09:09

Thomas kom till mig och sa att dom har planerat att ha en grabbdag lite då och då.

jaså sa jag och vad hade ni tänkt göra då?

Jo sa Thomas  lite roliga saker som att köra gokart och gå på layzerdom och panintboll och lite sånt.

Jaha sa jag men jag vill också ha en sån grupp?!!!

Då svarade Thomas mig med att jag har ju faktiskt en mammagrupp!!!


EN MAMMAGRUPP, och va fan kan vi göra då?

sitta och glo med våra barn jo förvisso är det väldigt trevligt, men det ända som händer är att det går en massa skitsnack, och titta på en film kan vi ju bara glömma äns det och plus att vi träffas liksom bara på dagarna.

Hur jävla roligt är det om man jämfört med att köra gokart och gå på Bio..Nä fan irriterad jag blev!


Nä det får nog vara dax att jag går ut och hittar på något skoj, jag jämför med en som nu är pappaledig, han är skitduktig och har sonen hela dagarna när mamman är på jobb. Men vad händer sen när det blir helg och hon är ledig jo då går han och sitter hos vänner och tittar på fotboll och gör massa avkoplande grejer.

Vad kan jag göra när Thomas är ledig, knappast äns sätta mig vid symaskinen och sy, Scrapbooka vad är det!? Färga håret jag väljer en tio minutersfärg, jag får göra alla dom sakerna när min son har somnat, men då vågrar man fan knappt änns sätta på en film med för högt ljud för man är rädd att han ska vakna för då går det inte att de filmen...


Var bara tvungen att beklaga mig lite, och en sak ska ni veta jag är med glädje med min son, men efter att ha varit med honom i sju månader dag och natt så kanske man behöver en liten stund för sig själv med. jag älskar honom så sjukt mycket och han är mitt allt.


Av Sandra Röjdell - 15 maj 2010 22:24

Så nu var jag sugen på att köpa en ny soffa, riktigt sugen!

        


Sitter här och drömmer om lite mer pengar så att man kunde välja och vraka precise vad man vill ha.. Här ovan var någr i still med vad jag vill ha. just nu har jag Eketorp soffor och måste erkänna att jag är grumt trött på dom redan.

Av Sandra Röjdell - 11 maj 2010 09:25

Min sötnos fick en allergiskreaktion mot något han åt och tro att jag blev  livrädd.

Det blev att sitta på akuten från 17.30 till 22.30

Han fick Cortison och tavagyl, men det tog många timmar innan det började att lägga sig, istället föflytade sig utslagen runt på kroppen.

Men Kevin han var pigg och glad ändå, och det kom in många sköterskor bara för att titta på Kevin för att han är så otroligt söt. Så säkert hade vi åtta olika personal som var inne och flörttade med honom.

      

Det sysns inte så bra på bilderna är tagna med mobilen men det såg mycket värre ut!

Av Sandra Röjdell - 6 maj 2010 22:13

      

Kevin fick ett bollhav och tro han har haft riktigt kul!!


    


Och så var vi iväg och träffade massa andra barn, Kevin hade faktiskt kul fast att han var super trött och knappast hade sovit på hela dagen + att han nästan var vaken hela natten.

Av Sandra Röjdell - 5 maj 2010 21:24

Idag åkte vi till Lund och med oss hade vi Kristina och Leif, det var super trevlig med sällskap och ännu trevligare att det just var dom! Måste erkänna att min moster Kristina är min favvorit och jag älskar att vara med henne :)

Vi var iallafall och testade gröt och välling av GfK, Kevin han skrek nästan hela vägen till Lund men lugnade ner sig när vi väl tog ut honom från bilen. Stakare!

När det sen var tid för att testa gröt och välling så skrek han och vägrade att smaka han knepp ihop läpparna så man inte fick in något humm men iallafall för detta fick vi tre hundra kronor. På vägen ditt titta vi på söta hus och senare på kvällen blev det lite historia om  S:t Lars och jag älskar lyssna på såna historier.

Vad hände egentligen med alla ifrån  S:t Lars, plötsligt en dag var dom alla friska man kan ju undra!!

 

Tack till Leif och kristina för idag

 

  

Presentation

Omröstning

vilken dag är skönast?
 MÅNDAG
 TISDAG
 ONSDAG
 TORSDAG
 FREDAG
 LÖRDAG
 SÖNDAG

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett litet jag


Ovido - Quiz & Flashcards